پیام خود را بنویسید

اخبار معاونت فرهنگی و دانشجویی : دیدار صمیمانه مدیران ارشد بانک ملت استان با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان

 | تاریخ ارسال: 1403/8/12 | 
به گزارش وبدا گلستان؛ در دیدار صمیمانه‌ای که صبح امروز بین مدیران ارشد بانک ملت استان گلستان و دکتر ابراهیمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد، طرفین بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تسهیلات بانکی برای توسعه مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین اجرای طرح‌های پژوهشی نوین در حوزه سلامت تأکید کردند.
دکتر ابراهیمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به نیاز استان به توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی گفت: با همکاری بانک های استان و حمایت‌های مالی آنها، می‌توانیم به سرعت به اهداف توسعه‌ای خود در حوزه سلامت دست پیدا کنیم. این همکاری، علاوه بر ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی، می‌تواند در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی استان نیز مؤثر باشد.
مدیران ارشد بانک ملت استان ضمن تبریک صمیمانه انتصاب دکتر ابراهیمی، بر حمایت از طرح‌های توسعه‌ای در حوزه سلامت و ارائه تسهیلات مناسب و شرایط ویژه در جهت بهبود خدمات بهداشتی و درمانی استان تأکید کردند.






دفعات مشاهده: 329 بار   |   دفعات چاپ: 100 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 7081 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 1504 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 4403410 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 67303 بازدید